Over ons

OAK Properties is een betrouwbare vastgoedpartner opgericht door Jurgen Van Grieken. Zijn jarenlange ervaring in succesvolle bouwrealisaties staat vandaag ten dienste van onze klanten. De bouwprojecten die we ontwikkelen worden afgetoetst aan onze strenge normen van kwaliteit, duurzame materialen en transparantie. Wij staan dan ook garant voor duurzame nieuwbouwprojecten en toekomstbestendig residentieel vastgoed.

Na een grondige analyse van regionale parameters en bijhorende bouwmogelijkheden, gaan we op zoek naar locaties met een goede waardering. We bevragen de behoeften van onze klanten en ontwikkelen onze nieuwbouwprojecten naar hun wensen. Of je nu wil genieten van je zilveren jaren of starten aan een gezinsuitbreiding, bij OAK Properties helpen we bij het maken van de juiste keuzes.

Elk bouwproject is ook een communicatietraject. Een goede samenwerking vraagt een open en transparante aanpak. Bij OAK Properties vormen we samen met onze ingenieurs en architecten een hecht team dat dagelijks werkt aan het vertrouwen van onze klanten. Kortom, bij ons kan je rekenen op nieuwbouwappartementen en -woningen volgens de regels van de kunst en op maat.

Waarom voor Oak Properties kiezen?

DUURZAAM

Een duurzame woning zorgt voor jarenlang woonplezier. Door gebruik te maken van stevige en kwalitatieve materialen, kan je comfortabel wonen. Wie koopt bij OAK Properties is verzekerd van een zorgeloze inrichting zonder dure herstellingskosten of vervangingswerken.  Wij staan garant nieuwbouwprojecten van topkwaliteit. Van terrasdeur tot keukentoestel, al onze partners zorgen voor een kwalitatieve inrichting van uw nieuwbouwappartement of nieuwbouwwoning.

RUIMTE

De leefruimte van onze nieuwbouwappartementen zijn het resultaat van slim ontwerpen. We maximaliseren het ruimtelijk gevoel en kiezen voor de meest innovatieve en akoestische bouwtechnieken voor onze nieuwbouw- en vastgoedprojecten. Onze flexibele bouwprojecten zorgen ervoor dat je samen met onze experts jouw ideale woonomgeving kan creëren.

GROEN

Rust en groen,  twee kleine woordjes die iedereen gelukkig maken. OAK maximaliseert het groene karakter en de keuze van rustige locaties in het ontwerp van onze bouwprojecten. Mooie buitenterrassen vormen een geheel met de groene natuurelementen uit de omgeving. We bouwen met respect voor het milieu en focussen op energiebesparing door excellente EPB-waarden en BEN-label. Nieuwbouwprojecten waarin het heerlijk toeven is.