fbpx

Kastelaar

Abdijstraat - Hamme (Kastel)

Ecologisch wonen in een groene omgeving

Hamme is gelegen in Oost-Vlaanderen, aan de monding van de Durme en de Schelde. Getekend door water en groen is het mooi en rustig wonen in deze gemeente met een uniek landschap. Oak properties kiest bewust voor deze omgeving omwille van zijn vele positieve punten.

Onze 11 mooie comfortabele BEN appartementen voor wie houdt van rust in combinatie met een actieve levensstijl liggen vlakbij een rustige landbouwzone en op wandelafstand van de polders.  Alle wooneenheden zijn voorzien van energiezuinige maar ruime leefruimtes.

De appartementen hebben een gunstig georiënteerde tuin naar het zuiden of het westen en zijn voorzien van mooie groene dakterrassen. Centraal tussen de wooneenheden, voorzien we 11 garageboxen en fietsenstallingen voor de bewoners.

Beleef elke dag het beste van jezelf en Kastel.

1 slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 213.000
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

 

Geïnteresseerd?
We geven je graag meer informatie.
Bel ons op het nummer: 03 376 07 77
of stuur een mailtje naar: info@oakproperties.be

Vraag meer informatie over dit eigendom

GROENE OMGEVING

Kastel is een prachtig, rustig, wat geheimzinnig dorp in de mooiste meander van de Schelde. Onze moderne nieuwbouwappartementen in de Abdijstraat van Kastel liggen in het pittoreske centrum en op wandelafstand van het natuurgebied van de Scheldevallei.

LIGGING

Kastel is ten zuiden, westen en oosten omgeven door de Schelde, waar geen bruggen over liggen. Door zijn ligging in de monding heeft het dorp geen doorgaand verkeer. Het ligt vlakbij goede verbindingswegen naar steden als Sint Niklaas, Antwerpen en Gent.

WOON-WERKVERKEER

Uniek zijn de mogelijkheden voor duurzaam woon-werkverkeer. Het dichte netwerk van de fietsostrade in combinatie met een veerdienst,  maken dat je filevrij en ontspannen op jouw werkplek kan geraken.

CULTUUR

Met heel wat culturele activiteiten en dorpsfeesten is er heel wat te beleven. De carnavalstoet op zondag wisselt jaarlijks tussen de dorpen Moerzeke en Kastel. Maar niet getreurd, het kindercarnaval, de Jeanettenstoet en de popverbranding gaan in Kastel door.

Geïnteresseerd? Bel 03 376 07 77 of