fbpx

Rendement

OAK Properties staat garant voor een maximale return van uw investering. Een opbrengsteigendom biedt u als investeerder een hoogkwalitatief afgewerkt en instapklaar nieuwbouwappartement waar uw huurder zorgeloos kan intrekken. Bovendien staat u als investeerder niet voor onverwachte verrassingen en worden alle kosten tot in het laatste detail in rekening gebracht. Zo kunt u perfect uw rendement berekenen.

Locatie

Met onze expertise kiezen we zorgvuldig de juiste locaties voor onze residentiële projecten. Uw investering in vastgoed moet niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn maar ook in de toekomst. We kiezen daarom enkel voor locaties die gunstig evolueren op basis van bereikbaarheid, leefomgeving en overheidsinvesteringen. We weten beter dan wie ook: locatie is key wanneer u investeert in vastgoed.

Veilige belegging

Vastgoedinvesteringen scoren zeer goed voor mensen die op zoek zijn naar een veilige belegging met mooie rendementen. Met een betrouwbare partner als OAK Properties kunt u uw spaargeld op een slimme manier inzetten. Door te kiezen voor de juiste architectuur en in te zetten op kwaliteitsvolle materialen creëren we met onze nieuwbouwprojecten heel wat toegevoegde waarde.

Voor meer informatie contacteer ons vrijblijvend

CONTACTEER ONS