Dubois

Aangenaam wonen in bruisend Antwerpen
Duiboisstraat - Antwerpen

Altijd al willen wonen in het bruisende centrum van Antwerpen, op wandelafstand van het hippe Park Spoor Noord, waar de zomer garant staat voor heel wat animatie? Dan is dit project in de Duboisstraat de perfecte uitvalsbasis. Op een boogscheut van het Eilandje kies je één van de 4 mooie appartementen uit en woon je in alle comfort. Je geniet er van een aangenaam en rustig gelegen 1 slaapkamer appartement met een aparte bureauruimte. Zo combineer je leven en werken in één. 

Op zoek naar kantoorruimte? Op de benedenverdieping is een vlot toegankelijk kantoor voorzien van een extra archiefruimte. Er is extra parkeerruimte zat in de omgeving en op luttele minuten tijd sta je overal in Antwerpen. De ideale uitvalsbasis voor de zakelijke gesprekken van een start-up of een jong, groeiend bedrijf. Ondergronds is er een berging voorzien en ook een fietsenstalling is aanwezig. 

Vraag meer informatie over dit eigendom

Werfvorderingen

In de groene rand 

Pal in de stad en toch meer dan voldoende groen? Dit project ligt pal aan Park Spoor Noord, dé groene long van Antwerpen. Maar net zo goed een locatie boordevol activiteiten en horeca. Rust of actie? Jij kiest! 

Ligging 

Op amper 3 minuten van de Antwerpse Ring en op een boogscheut van de E17 vind je dit project. Tel daar nog het vlot bereikbare openbaar vervoer en het centrum van Antwerpen op wandelafstand bij en je weet dat je hier op een A-locatie woont en/of werkt. 

Woon-werkverkeer

Van deelfietsen, over meer dan voldoende parkeergelegenheid tot openbaar vervoer dat vlak achter de hoek stopt. Qua woon-werkverkeer zit je hier gebeiteld. In luttele minuten bereik je de belangrijkste invalswegen met de wagen. Laat de frustratie achter je! 

Ontspanning 

Een marktje meepikken op het Sint-Janspleinen, zonnen op de weide van Park Spoor Noord of shoppen op de Antwerpse Meir. Het kan allemaal perfect te voet. Hadden we trouwens als het rijke Antwerpse culturele aanbod vermeld? Hier verveel je je geen moment!

Geïnteresseerd? Bel 03 376 07 77 of