De Buecken

Koppelandstraat - Herentals

Keizerlijk wonen in hartje Herentals

Wonen in Residentie De Buecken, dat is baden in geluk. Het gebouw straalt warme luxe uit en is voorzien van alle moderne comfort. Hier kom je tot rust, op slechts een steenworp van het bruisende centrum van Herentals.

Duurzaam wonen

Residentie De Buecken heeft 9 energiezuinige appartementen ter beschikking. Het kleinschalige project is gebouwd volgens de hedendaagse BEN-principes; je woont hier dus duurzaam, voordelig en uiterst comfortabel.

Bovendien pakt De Buecken ook uit met enkele fantastische gemeenschappelijke delers zoals overvloedige lichtinval, gezellige terrassen en groene daken. Geniet van de ruimte en zuurstof en laad jezelf weer helemaal op.

In het wiel van Rik Van Looy

Naast een springlevend centrum, staat Herentals ook bekend om wielerlegende Rik Van Looy. Omwille van zijn prestaties in de wielerwereld kreeg Van Looy, geboren en getogen in de stad, de titel ‘keizer van Herentals’ toegekend.

Door te kiezen voor Residentie De Buecken, waan jij je gegarandeerd in zijn keizerlijke voetsporen.

Prijs vanaf €213.555 (exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

 

Geïnteresseerd?
We geven je graag meer informatie.
Bel ons op het nummer: 03 376 07 77
of stuur een mailtje naar: info@oakproperties.be

Vraag meer informatie over dit eigendom

HARTJE STAD EN TOCH IN HET GROEN

Wonen in Herentals dat is wonen in een bruisende stad, boordevol leven. Residentie De Buecken mag dan centraal gelegen zijn, zodat je voluit proeft van het stedelijke leven, toch is er ook meer dan voldoende aan ruimte, rust en groen. Beschouw dit kleinschalige en duurzame project gerust als jouw eigen oase in het stadse leven. Combineer het beste van beide werelden.

LIGGING

Je woont in hartje Herentals, niet ver van de Ringweg die je in geen tijd naar de autostrade brengt. De aansluiting zijn vlot in het centrum ligt op een boogscheut. Het openbaar vervoer is op tientallen meters, terwijl je voor korte verplaatsing helemaal geen wagen nodig hebt. Bovendien ligt het station op wandelafstand, zodat je ook voor verdere verplaatsingen gebeiteld zit.

WOON- EN WERKVERKEER

Binnen de 5 minuten zit jij op de Ringweg en zet je koers richting bestemming. Binnen de stad heb je geen wagen nodig en over het parkeren hoef je je ook al geen zorgen te maken: garages zijn voorzien. De aansluitingen naar Herentals zijn uitstekend, last van files heb je er niet en toch is alles bij de deur. Het station op wandelafstand, zodat je ook op deze manier geen waardevolle tijd verliest.

ONTSPANNING

Een terrasje in het centrum, winkelen in de Zandstraat, wandelen in het bos,
met de kids naar Hidrodoe, kajakken op de Nete of een lekkere “zjat kaffe” in Pop Coffee? Hier verveel je je geen moment, want ook cultureel en culinair valt in deze stad en in de rand meer dan genoeg te beleven.

Geïnteresseerd? Bel 03 376 07 77 of