Henri

Lierseweg - Herentals

Duurzaam wonen in hartje Herentals

Residentie Henri, dat is wonen in een kleinschalig, duurzaam project hartje Herentals. Midden in een bruisende omgeving en vlakbij scholen, winkels en het openbaar vervoer, zonder dat je ook maar enigszins drukte ervaart. 

Appartementen met ruimte om te leven 

Een lichte woning met 2 slaapkamers wacht er op jou. Drink je ochtendkoffie op het zon georiënteerde terras en geniet van de overvloed aan leefruimte die je hier hebt. De zonnepanelen, de ventilatie en de verwarmingssystemen zijn niet enkel duurzaam, ze garanderen ook het BEN-label. Tel daar nog een afsluitbare garagebox voor je auto en fiets(en) bij op en je beseft dat je niet beter kunt wonen. 

Duurzaam en centraal wonen in het groen

Meer te vinden voor een ruime, zonnige woning met stadstuin? Ook die zijn voorzien. Geniet van de vloerverwarming, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een inpandige garage. In geen tijd tover je indien je dat wenst ook een kamer om tot bureau. Alle comfort is voorzien en dit op een duurzame manier. Ook de woningen beschikken over zonnepanelen en regen- en waterrecuperatie zijn gegarandeerd. Ontwaken doe je in een master bedroom met een dressing en op je inpandige terras is het prinsheerlijk genieten. Een droom! 

 

Vraag meer informatie over dit eigendom

HARTJE STAD EN TOCH IN HET GROEN

Wonen in Herentals dat is wonen in een bruisende stad, boordevol leven. Residentie Henri mag dan centraal gelegen zijn, zodat je voluit proeft van het stedelijke leven, toch is er ook meer dan voldoende aan ruimte, rust en groen. Beschouw dit kleinschalige en duurzame project gerust als jouw eigen oase in het stadse leven. Combineer het beste van beide werelden.

LIGGING 

Je woont in hartje Herentals, niet ver van de Ringweg die je in geen tijd naar de autostrade brengt. De aansluiting zijn vlot in het centrum ligt op een boogscheut. Het openbaar vervoer is op tientallen meters, terwijl je voor korte verplaatsing helemaal geen wagen nodig hebt. Bovendien ligt het station op wandelafstand, zodat je ook voor verdere verplaatsingen gebeiteld zit. 

WOON- EN WERKVERKEER

Binnen de 5 minuten zit jij op de Ringweg en zet je koers richting bestemming. Binnen de stad heb je geen wagen nodig en over het parkeren hoef je je ook al geen zorgen te maken: garages zijn voorzien. De aansluitingen naar Herentals zijn uitstekend, last van files heb je er niet en toch is alles bij de deur. Het station op wandelafstand, zodat je ook op deze manier geen waardevolle tijd verliest.

ONTSPANNING 

Een terrasje in het centrum, winkelen in de Zandstraat, wandelen in het bos, met de kids naar Hidrodoe, kajakken op de Nete of een lekkere “zjat kaffe” in Pop Coffee? Hier verveel je je geen moment, want ook cultureel en culinair valt in deze stad en in de rand meer dan genoeg te beleven.

Geïnteresseerd? Bel 03 376 07 77 of