Wazelaar

Hoogstraat - Waasmunster

Wonderlijk wonen in de Durmevallei

Centraal tussen Antwerpen en Gent vindt u het landelijke Waasmunster. Een levendig centrum op wandelafstand, weelderig groen, de Durme en tal van fietstochten wachten er op u. Thuiskomen en de stress achterlaten doet u in een rustige wijk. Mooier wordt het niet.

2 WONINGEN
Project ‘Wazelaar’ omvat 2 prachtige woningen, met veel licht, een ruime open living en een stijlvolle afwerking. Verder treft u er 3 slaapkamers en een zonovergoten terras. Tel daar gerust nog de douchekamer, badkamer en keuken om duimen en vingers bij af te likken op, evenals een fraaie tuin en een bovengrondse autostaanplaats.

5 APPARTEMENTEN
De ruime appartementen met zonneterras, een zee aan licht en hedendaagse inrichting zijn luxueus en afgestemd op uw smaak. Zowel één- als drieslaapkamerappartementen zin beschikbaar. Sowieso met de nodige ruimte, rust en een instant huiselijk gevoel.

1 en 3 slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 205.000
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

3 slaapkamerwoningen te koop. Prijzen vanaf € 315.000
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

 

Geïnteresseerd?
We geven je graag meer informatie.
Bel ons op het nummer: 03 376 07 77
of stuur een mailtje naar: info@oakproperties.be

Bekijk het project op de website van de makelaar: Klik hier

Vraag meer informatie over dit eigendom

LANDELIJK WONEN EN TOCH ALLES DICHTBIJ

Waasmunster leeft! Deze Oost-Vlaamse stad bruist en jij woont op wandelafstand van het centrum met leuke winkels en horecazaken. De steden Gent, Sint-Niklaas en Antwerpen bereik je in een oogwenk. 

LIGGING

Jij woont op amper 5 minuutjes rijden van de op- en afrit van de E17. Zo sta je snel in Antwerpen, Gent, Lokeren en Sint-Niklaas. Het centrum ligt op wandelafstand, terwijl je toch in een rustige wijk woont.

WOON-WERKVERKEER

Perfect gelegen op luttele minuten van de autostrade, verlies je geen tijd. Jij staat snel waar je moet zijn. Van de afrit is het slechts 5 minuten rijden tot je thuis bent. Een luxe!

ONTSPANNING

De kastelen, het groen, de horeca in het centrum. Waasmunster telt heel wat liefelijke en leuke plekjes. Spring op de fiets voor een fietsroute, wandel over het Durmepad en/of pik de jaarmarkt mee.

Geïnteresseerd? Bel 03 376 07 77 of