/19 oktober, 2020

Wat zijn de voordelen van kopen op plan? 

Op zoek naar een nieuwe woning? Overweeg dan zeker eens het kopen op plan. Als je voor een nieuwe woonomgeving bent, waar je je nog makkelijk je eigen touch aan kunt geven dan vormt het kopen op plan een valabele optie. Het kopen op plan heeft heel wat voordelen. Wij zetten er alvast enkele op een rijtje.

Voordeel 1     l Koop aan gunstige lanceringsprijzen 

Vaak krijgen snelle beslissers het grootste voordeel. Nieuwbouwprojecten worden dikwijls super scherp geprijsd gelanceerd om onmiddellijk tractie en verkoop te genereren. Vroege kopers pikken vaak de aantrekkelijkste kortingen mee. Een projectontwikkelaar wil immers zo snel mogelijk een percentage aan verkoop bereiken, waardoor de werkzaamheden opgestart kunnen worden. Vaak worden na de opstart de reguliere prijzen gehanteerd, die meestal een stuk hoger liggen.

Voordeel 2     l De ruimste keuze 

Het spreekt voor zich dat de best gelegen units het eerst worden verkocht. Ben je er als eerste bij, dan heb je de ruimste keuze op het vlak van oppervlakte, oriëntatie en positionering. 

Voordeel 3     l Aanpassingen mogelijk 

Koop je op plan, dan zijn er vaak nog aanpassingen aan de indeling mogelijk. Eens het project is opgestart of bijna afgewerkt, ligt dit een heel stuk moeilijker. Beslis je snel, dan is een muurtje verplaatsen of bijvoorbeeld de keuken anders positioneren een fluitje van een cent. Wil je de indeling van je woning aanpassen aan je noden, dan beslis je maar beter snel. 

Kopen op plan wat voor jou? 

Schrikt kopen op plan je wat af, omdat je je moeilijk kunt inbeelden wat je krijgt voor je investering en hoe je woning er in de praktijk gaat uitzien? Tegenwoordig zijn de plannen super gedetailleerd, vaak in 3D uitgewerkt en hyperrealistisch. Bovendien staan onze adviseurs voor je klaar om je verder te helpen met advies.

Meer weten over projecten te koop op plan? 

Meer weten over kopen op plan of bekijken/bespreken welke projecten we in de pijplijn hebben zitten? Neem contact op en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.